Halvat hotellimatkat Tallinnaan – Valitse mieleinen hotellipaketti

Tallinnan hotellimatkat

Hotellimatka on mitä parhain tapa tutustua rauhassa 1 tai useamman päivän ajan Tallinnaan. Se todellakin kannattaa, sillä Tallinnasta löytyy lukemattomasti nähtävää sekä tekemistä. Tallinnan hotellimatka sisältää normaalisti risteilyn sekä 1-3 päivää valitsemassasi hotellissa. Tallinnasta löytyykin erilaisia hotelleja erittäin laajalla skaalalla eli jokainen löytää ihan varmasti sopivan hotellin itselleen. Hotellimatka on erittäin helppo tapa ottaa pieni irtiotto arjesta, juuri silloin ku se sinulle sopii sillä hotellimatkan Tallinnaan voi aloittaa aivan jokaisena viikon päivänä. Tältä sivulta löydät kaikki parhaimmat, luotettavimmat sekä edullisimmat hotellimatkat Tallinnaan.

Lähde hotellimatkalle Tallinnaan

Lähde hotellimatkalle Tallinnaan silloin kun se sinulle sopii. Tarkista alapuolelta sinulle sopiva hotellimatka ja varaa se taatusti edullisimpaan hintaa luotettavalta matkatoimistolta. Edullisimmillaan pääset hotellimatkalle Tallinnaan niinkin edullisesti kuin vain 44€/henkilö. Katso siis alapuolelta sinulle sopiva hotellimatka.

Hotelli ja risteily

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 44€/henkilöVaraa tästä!
Alkaen 52€/henkilöVaraa tästä!

Vain hotelli

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 25€/yöVaraa tästä!
Alkaen 25€/yöVaraa tästä!

Yläpuolelta löytyvät tarjoukset ovat hotellimatkoja yhdeksi yöksi. Mikäli haluat pidemmän hotellimatkan, niin löydät ne alapuolelta:

Lähde unohtumattomalle hotellimatkalle Tallinnaan

Hotellimatka on loistava tapa lähteä vierailemaan Tallinnassa hieman pidemmän aikaa. Aikaa Tallinnassa saakin helposti vietettyä useammankin päivän, sillä tekemistä riittää varmasti ihan jokaiselle. Tämän vuoksi jokaisen kannattaisi ainakin joskus viettää myös yötä Tallinnassa. Tallinnasta löytyy monipuolisesti sekä edullisesti hyvin tasokkaita hotelleja aivan jokaisen lompakolle sopivaan hintaan. Alapuolelta voit katsoa sinulle sopivimman vaihtoehdon ja siirtyä varamaan hotellimatkan vaikka heti.

1 yön Hotellimatka Tallinnaan

Mikäli haluat nopean loman Tallinnassa, niin 1 yön hotellimatka on erittäin sopiva tähän tarkoitukseen. Mikäli aikasi on rajoitettu, mutta haluat kuitenkin tehdä hieman pintaraapaisua syvemmän katsauksen Tallinnaan, niin kannattaa harkita hotellimatkaa Tallinnaan 1 yöksi. Alapuolelta valita sinulle sopivan matkatoimiston sinun Tallinnan matkasi varaamiseen.

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 44€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!
Alkaen 52€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!

2 yön hotellimatka Tallinnaan

Alapuolelta löydät parhaat hotellimatkat Tallinnaan 2 yöksi. Kahdessa yössä ehdit tutustumaan jo erittäin hyvin Tallinnaan ja sen kuuluisimpiin nähtävyyksiin. Alapuolelta voit valita haluamasi matkatoimiston ja heidän kauttansa varata juuri sinulle sopivanlaisen hotellimatkan. Valitse siis sinulle sopiva vaihtoehto alapuolelta.

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 69€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!
Alkaen 69€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!

3 yön hotellimatka Tallinnaan

Mikäli haluat hieman pidempää lomaa Tallinnassa, niin 3 yön hotellimatka on loistava  tapa viettää mukava loma Tallinnassa. 4 päivän aikana kerkeät tutustumaan erittäin monipuolisesti Tallinnaan ja nauttia huolella sen monipuolisesta tarjonnasta. Alapuolelta voit valita sinulle sopivimman matkatoimiston, jonka avulla varaat itsellesi helposti sekä turvallisesti juuri sinunalaisesi hotellimatkan.

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 108€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!
Alkaen 98€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!

1 yö Tallinnassa 1 yö laivalla

Mikäli haluat viettää hieman pidempää aikaa Tallinnassa säästäen siinä samalla myös hiukan rahaa yöpymisessä, niin suosittelemme matkaa jossa vietät 1. yön laivassa ja toisen yön valitsemassasi hotellissa. Tämä on edullisempi vaihtoehto kuin viettää 2 yötä hotellissa, mutta sinulla on kuitenkin otollisesti aikaa viettää Tallinnassa. Voit valita alapuolelta sinulle parhaan vaihtoehdon ja varata sopivan hotellimatkan Tallinnaan.

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 39€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!
Alkaen 29€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!

2 yötä Tallinnassa 1 yö laivalla

Vietä ihanat 3 päivää Tallinnassa edulliseen hintaan yöpymällä 1. yön laivalla. Tässä tarjouksessa nukut 1. yön laivalla ja tämän jälkeen vielä 2 yötä lisää valitsemassasi hotellissa Tallinnassa. Tämä on loistava sekä edullinen tapa viettää useampi päivä nauttien Tallinnan tarjonnasta. Varaa alapuolelta sinulle sopivin vaihtoehto ja lähde hotellimatka + risteily matkalle Tallinnaan.

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 39€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!
Alkaen 29€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!

3 yötä Tallinnassa 1 yö laivalla

Mikäli haluat tutustua oikein kunnolla tutustua Tallinnaan, mutta tehdä sen myös edulliseen hintaan niin voimme suositella sinulle 1. yön nukkumista laivalla. Tämän jälkeen voit vielä viettää 3 yötä valitsemassasi hotellissa Tallinnassa. Sinun tulee valita vain alapuolelta sinulle sopivin vaihtoehto ja pääset valitsemaan juuri sinulle sopivan hotellin sekä laivamatkat.

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 103€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!
Alkaen 79€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!

Minkä hotellimatkan valitsen?

Olet jo varmasti huomannut että Tallinnaan onnistuu jos jonkinmoiset hotellimatkat. Kukaan ei voi sanoa mikä niistä on paras, sillä juuri jokaiselle löytyy se oma suosikki joka sopii juuri siihen omaan tilanteeseen.

Vaikka Tallinna on melko pieni kaupunki, niin se ei tarkoita sitä etteikö sillä olisi paljon tarjottavaa. Tallinnasta löytyy todella upeita ravintoiloita, kylpylöitä sekä erilaisia palveluita hemmotteluun. Lisäksi se on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia historiallisia kohteita. Viro ei myöskään rajoitu pelkästään Tallinnaan, vaan pienenä maana Tallinnasta löytyy hyvät kulkuyhteydet ympäri maan. Me suosittelemme hyppäämään bussin kyytiin tai vuokraamaan auton.

Jos hotellimatkat tuntuvat hieman kalliilta, niin voit säästä huomattavan summan rahaa nukkumalla 1. yön matkastasi laivassa. Normaalisti nukkumalla laivassa voi säästää jopa kokonaisen hotelliyön hinnan. Tämä on iso summa käytettäväksi Tallinnassa, josta löytyy monen moista tekemistä erittäinkin edullisesti. Laivassa yöpyminen antaa sinulle myöskin mahdollisuuden nauttia laivan tarjonnasta ja esimerkiksi ruokailla laivan maittavassa sekä monipuolisessa buffetissa.

Mikäli taas haluat, että sinun hotellimatka sisältää ainoastaan hotellissa yöpymistä niin myös se onnistuu edulliseen hintaan. Laivalla pääset nopeasti Tallinnaan ja kiitos lyhyiden välimatkojen olet jo nopeasti nauttimassa valitsemastasi hotellista. Hotellimatkoihin voit aina valita haluamasi laivamatkat ja tällä tavalla valita haluamasi aika viettää Tallinnassa.

Laivassa yöpymisessä on puolensa, mutta ymmärrettävästi monet meistä suosivat hotellissa yöpymissä. Molemmille näistä vaihtoehdoista löytyy tarkoituksensa, joten valitse niistä juuri se sinulle sopivin vaihtoehto.

 

Mikä hotelli on paras minun hotellimatkalleni?

Tallinna on siitä hyvä matkakohde, että sieltä löytyy monia erilaisia hotelleja ja suurin osa niistä erittäin saavutettavaan hintaa. Näin ollen Tallinnasta löytyy ihan varmasti jokaisen mieltymyksille sekä lompakolle sopivaa vaihtoehtoa. Näin ollen emme voi missään nimessä sanoa mikä on juuri se sinulle paras hotelli. Kannattaa selata tarjoamiamme matkatoimistojen sivuilta eri hotelleja ja katsoa niistä se itselle paras vaihtoehtoa. Tallinnassa ei kuitenkaan kannata sulkeutua myöskään ihan kokonaan hotelliin, sillä kaupungilla on paljon tarjottavaa myös hotellin seinien ulkopuolella. Valitse siis sinua eniten miellyttävä hotelli ja lähde nauttimaan Tallinnan sykkeestä.

Miksi viettäisin 1 yön laivalla?

Jo hieman varhaisemmin mainitsimme sinulle mahdollisuutta nukkua 1. yö laivalla ja näin säästää hieman rahaan. Tämä on monesti oikein toimiva vaihtoehto, mikäli laivalla nukkuminen on vain itselle ja matkakumppaneille mieluisaa. Tällä tavalla voit nauttia 1. illan risteilyn tarjonnasta ja tämän jälkeen heti aamusta lähteä tutustumaan Tallinnaan hyvin nukutun yön jälkeen. Suurin hyöty tässä on kuitenkin ehdottomasti säästetyt kympit. Näin ollen kannattaa oman budjetin sekä mieltymysten mukaan valita onko 1 yön nukkuminen laivassa sinulle sopiva vaihtoehto vai ei.

Me voimme varauksetta suositella molempaa vaihtoehtoa ja kannattaa ehkä itsekin kokeilla juuri sitä toista vaihtoehtoa vaikka sitten ihan vain vaihtelun vuoksi. Molemmat vaihtoehdot tarjoavat kuitenkin ikimuistoisia hetkiä Tallinnassa.

Mars matkaan Tallinnaan

Olet nyt valmis tekemään unohtumattoman hotellimatkan Tallinnaan. Valitse siis juuri sinulle sopiva paketti ja lähde oitis matkaan valitseminasi päivinä. Toivomme, että me pystyimme auttamaan sinua suunnittelemaan mieleisen Tallinnan hotellimatkan ja että palaat tulevaisuudessakin etsimään Tallinnan matkoja sivustomme avustuksella.