Tallinna hotellimatka 1 yö – Lähde yöksi Tallinnaan

1 yön hotellimatka Tallinnaan

Mikäli haluat pikaisen irtioton arjesta, niin lähde 1 yön hotellilomalle Tallinnaan. Vietät 2 päivää Tallinnassa, jona aikana voit tutustua Tallinnan monipuoliseen tarjontaan juuri oman mielesi mukaan.

Varaa 1 yön hotellimatka Tallinnaan

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 44€/henkilöVaraa tästä!
Alkaen 52€/henkilöVaraa tästä!

1 yön hotellimatkaan sisältyy:

  • Helsinki – Tallinna – Helsinki laivamatkat
  • 1 yö sinun valitsemassasi hotellissa
  • Hotellin aamiainen

Onko päivä Tallinnassa risteily hyvä valinta minulle?

1 yön hotellimatka on loistava tapa tutustua Tallinnaan. Tallinnasta löytyy lukemattomia hotelleja ja ne ovat hintaansa nähen erittäin tasokkaita. 1 yön hotellimatkalla suositelemme valitsemaan hotellin, joka sijaitsee vanhankaupungin tietämillä joka on ehdottomasti Tallinna nähtävyyksien helmi.

Vanhakaupunki on loistava matkakohde ympäri vuoden ja sen kapeahkot kadut tempaisevat kenet tahansa mukaan keskiaikaiseen tunnelmaan. Lisäksi vanhastakaupungista löytyy lukuisia tasokkaita ravintoloita, joista löytyy varmasti jotain syömistä kaikille. Vanhakaupunki pitää sisällään myös lukemattomia historiallisia kohteita, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla. 1 yön hotellimatkalla onkin hyvä keskittyä Tallinnan vanhan kaupungin tutkimiseen.

Vanhastakaupungista aukee myöskin erittäin upea näkymä koko Tallinnan ylle kiivetässäsi ylös Toompea niminees kaupunginosaan. Tämän jälkeen onkin hyvä lähteä nauttimaan Tallinnan ruokamaailmasta, jossa myös on vivahde keskiaikaa mukana.

Talinna ei ole kovinkaan suuri kaupunki, joten 1 yönkin hotellimatkalla kerkeää nähdä kaupunkia melko monipuolisesti. Tekemistä kuitenkin riittäisi useammaksi päiväksi, joten kannattaa etukäteen hieman suunnitella mitä kaikkea omalla hotellimatkallaan haluaakaan nähdä. Varmaa on kuitenkin, että Tallinnasta löytyy tekemistä ihan jokaiseen makuun.

Tallinnassa on myöskin erittäin helppo liikkua, joten aivan välttämätöntä ei ole hotellin täydellinen sijainti. Lähestulkoon kaikki hotellit sijaitsevat siedettävän kävelymatkan päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä. Kannattaakin siis tarkkaan miettiä mitkä ovat ne tärkeimmät asiat itselle ja valita hotelli sen mukaan.

Sinun tulee siis ainoastaan valita halumasi matkatoimisto tämän sivun ylälaidasta ja olet valmis varaamaan juuri sinunlaisesi hotellimatkan 1 yöksi Tallinnaan!

Kymmeniä eri vaihtoehtoja valita hotelli!

Voit lisätä pakettisii kuljetuksen satamaan sekä takaisin!

Nauti Tallinnan monipuolisesta valikoimasta monissa eri tuotteissa!

Nauti Tallinnan monipuolisesta ravintola tarjonnasta!

Lähde Tallinnan hotellimatkalle vuoden jokaisena päivänä!