Hotellimatka Tallinna 2 yötä – Valitse mieluisin hotelli!

Hotellimatka Tallinna 2 yötä

2 yön hotellimatka Tallinnaan on loistava tapa lähtetä tutustumaan tähän kiehtovaan sekä kauniiseen kaupunkiin. Tallinna sijaitsee vain muutaman tunnin matkan päässä, joten ota pieni irtiotto omasta arjestasi ja lähde Tallinnaan. Alapuolelta löydät parhaat 2 yön hotellimatkat Tallinnaan, valitse niistä sinulle mieleisin.

Varaa 2 yön hotellimatka Tallinnaan

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 69€/henkilöVaraa tästä!
Alkaen 69€/henkilöVaraa tästä!

1 yön hotellimatkaan sisältyy:

  • Helsinki – Tallinna – Helsinki laivamatkat
  • 2 yötä sinun valitsemassasi hotellissa
  • Hotellin aamiainen

Mitä voin tehdä 2 yön hotellimatkan aikana Tallinnassa?

2 yötä Tallinnassa saattaa kuullostaa melko vähäiseltä, mutta voimme taata että nämä 2 yötä tulevat vierähtämään nopeammin kuin uskotkaan. Tallinnassa riittää sen verta paljon mielenkiintoista tekemistä, että kannattaa ehdottomasti suunnitella ainakin hieman etukäteen mitä siellä olisi mukava tehdä. Kaikista tärkein kohde on tottakai Tallinnan kuuluisa vanhakaupunki, jossa jo itsessään riittää tekemistä sekä näkemistä vähintäänkin pariksi päiväksi. Vanhankaupungin keskiaikasilla kujilla sekä kaduilla ajantaju hukkuu ja sitä vain nauttii sen ainutlaatuisesta tunnelmasta. Lisäksi nämä kujat ovat täynnä tasokkaita ravintoiloita sekä kuppiloita.

Vanhakaupunki on myöskin tunnettu kukkulastaan, jonka päältä avautuu unohtumaton näkymä koko Tallinnan ylle ja näkeepä sieltä lähes Helsinkiin asti. Lisäksi vanhastakaupungista löytyy monia museoita sekä kirkkoja, jotka ovat ehdottomasti vierailemisen arvoisia. Mikäli haluat kunnolla tutustua vanhaankaupunkiin, niin suosittelemme valitsemaan hotellimatkallesi hotellin vanhankaupungin lähistöltä.

Tallinna ei kuitenkaan ole pelkkä vanhakaupunkin vaan myös sen ulkopuolelta löytyy tekemistä sekä näkemistä. Tallinnan uudempi osa onkin loistava vaihtoehto esimerkiksi edullisten ostosten tekoon sekä siellä sijaitsevat myös isoimmat hotellit. Lisäksi siellä sijaitsee iso osa Tallinnan suosituista hemmotteluhoidoista.

Tallinna on myös ehdottomasti kuuluisa sen laajasta sekä tasokkaasta ravintolatarjonnasta. Ruokaa löytyy monesta eri maan keittiöstä ja vaikka palvelu ei välttämättä aina ole täyttä priimaa, niin itse ruoka sitä pääsääntöisesti kyllä on. Ravintoloiden hintataso on myöskin huomattavasti Suomen vastaavaa alhaisempi.

Tallinnasta löytyykin takuulla tekemistä ihan kaikille ja 2 yön hotellimatka Tallinnaan on loistava tapa tutustua niihin itselle kaikista mieluisimpiin kohteisiin Tallinnassa. Tallinnassa liikut myös erittäin nopeasti paikasta toiseen, sillä etäisyydet ovat lyhyitä ja julkinen liikenne sekä taksit toimivat hyvin. Näin ollen 2 yön hotellimatkallakin kerkeää kyllä halutessaan nähdä monenlaista puolta Tallinnasta ja siinä samalla tehdä myös edullisia ostoksia.

2 yön hotellimatka onkin erittäin idyllinen vaihtoehto esimerkiksi viettää rentouttava viikonloppu edullisesti. Tallinnasta löytyy paljon palveluita, joilla voi myöskin lisätä luksusta omaan matkaan erittäin siedettävään hintaan. Hienotkaan hotelllit eivät ole mitään aivan järkyttävän kalliita, vaan luksusta saa huomattavasti edullisemmin kuin Suomesta. Mikäli sinulla on siis näkyvissä vapaa viikonloppu ilman mitään kummempaa tekemistä, niin voimme ehdottomasti suositella Tallinnaan hotellimatkalle lähtemistä.

Useita eri vaihtoehtoja valita hotelli!

Voit lisätä pakettisii kuljetuksen satamaan sekä takaisin!

Nauti Tallinnan monipuolisesta valikoimasta monissa eri tuotteissa!

Nauti Tallinnan monipuolisesta ravintola tarjonnasta!

Lähde Tallinnan hotellimatkalle vuoden jokaisena päivänä!