Tallinna hotellimatka 3 yötä – Varaa taatusti edullisesti täältä!

Hotellimatka Tallinna 3 yötä

Lähde viettämään 3 yön hotellimatkaa Tallinnaan ja tutustumaan oikein kunnolla tähän unohtumattomaan kaupunkiin. 3 yön hotellimatka antaa sinulle oivallisen tilaisuuden ottaa kaikki ilo irti Tallinnasta ja löytää sellaista tekemistä sekä näkemistä mitä et ole Tallinnasta löytänytkään.

Varaa 3 yön hotellimatka Tallinnaan

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 108€/henkilöVaraa tästä!
Alkaen 98€/henkilöVaraa tästä!

1 yön hotellimatkaan sisältyy:

  • Helsinki – Tallinna – Helsinki laivamatkat
  • 3 yötä sinun valitsemassasi hotellissa
  • Hotellin aamiainen

Mitä voin tehdä 2 yön hotellimatkan aikana Tallinnassa?

3 yön hotellimatka on loistava tapa tutustua hieman syvällisemmin Tallinnaan.  Pienestä koostaan huolimatta Tallinnalla on paljon annettavaa meille jokaiselle. Jokainen varmasti tuntee vanhankaupungin ja se onkin ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde ihan milloin tahansa ja ihan kenelle tahansa. Vanhastakaupungista löytyy kaikki mitä tarvitset mukavan päivän viettoon, hyviä ravintoloita, omaperäisiä kuppuloita sekä pieniä putiikkeja. Näillä eväillä varmistat milloin tahansa oikein onnistuneen päivän. Lisäksi vanhastakaupungista löytyy lukuisia museoita sekä kirkkoja, joissa kannattaa myöskin vierailla. Älä myöskään unohda Tallinnan vanhankaupungin kukkulalta avautuvaa upeata maisemaa, se kannattaa ehdottomasti käydä tarkistamassa jonain päivänä.

Aina ei kuitenkaan kannata viettää koko matkaa vanhassakaupungissa, sillä myös vanhankaupungin ulkopuolelta löytyy paljon näkemistä sekä tekemistä. Esimerkiksi iso Viru-keskus sekä lukemattomat kylpylät tuovat aivan omanlaistaan maustetta Tallinnan matkaan. Pitkän kävelemisen jälkeen on oikein mukava ottaa renttouttava hieronta yhdessä Tallinnan monissa hemmotteluhoitoloissa. Tämä kaikki onnistuu vieläpä huomattavasti halvemmalla kuin Suomessa.

3 yön hotellimatka antaa myöskin mahdollisuuden vierailla hieman kaukaisimmissakin kohteissa, kuten esimerkiksi Tallinnan kuuluisassa TV-tornissa. Tornista avautuu unohtumaton näkymä joka puolelle Viroa ja aina Suomeen asti.

Tallinnassa kannataa myös nauttia sen edullisesta sekä tasokkaasta ruokatarjonnasta. Kaupungista löytyy useita hyviä sekä edullisia ravintoloita, joissa voi maistella hieman erikoisempiakin ruokayhdistelmiä siedettävään hintaan. Hyvän ruuan jälkeen onkin hyvä lähteä tutustumaan myös Tallinnan rikkaaseen historiaan sen mielenkiintoisissa museoissa.

Tallinnasta tuntuukin aina löytyvän jotain uutta nähtävää, vaikka siellä olisikin jo useamman kerran käynytkin. Mikäli sinulla siis vain on aikaa, niin voimme ehdottomasti suositella 3 yön hotellimatkan viettämistä Tallinnassa. Mikäli taas aikasi on rajoitettu, niin kannattaa myös miettiä 1 tai 2  yön hotellimatkaa Tallinnaan.

Hotellimatkalla voit itse valita sinulle mieleisimmän hotellin sekä laivamatkat ja näin ollen räätälöidä juuri sinulle täydellisen hotellimatkan. Tämän sivun ylälaidasta löydät parhaat 3 yön hotellimatkat Tallinnaan, joten valitse niistä sinulle paras sekä mieluisin ja lähde matkaan silloin kun se sinulle prahaiten sopii.

Useita eri vaihtoehtoja valita hotelli!

Voit lisätä pakettisii kuljetuksen satamaan sekä takaisin!

Nauti Tallinnan monipuolisesta valikoimasta monissa eri tuotteissa!

Nauti Tallinnan monipuolisesta ravintola tarjonnasta!

Lähde Tallinnan hotellimatkalle vuoden jokaisena päivänä!