Kylpyläloma Tallinnaan tarjous – Edulliset kylpylämatkat Tallinnaan

Tallinnan kylpylälomat

Mikäli haluat edullista sekä toimivaa tapaa tehdä pientä irtiottoa arjesta, niin Tallinnan kylpyläloma on kuin suunniteltu sinulle. Tallinna on erittäin kuuluista monista tasokkaista kylpylöistään ja mikä parasta ne ovat huomattavasti Suomen vastaavia edullisempia. Kylpylälomaa on myöskin erittäin mukavaa viettää monessa erilaisessa seurassa. Lähditpä matkaan kumppanin, perheen tai ystävien kanssa, niin kylpylöloma toimii erinomaisena tapana hakea pientä rentoutumista. Kylpyläloman ei myöskään tarvitse olla pelkkää kylpemistä, vaan siinä samalla voi nauttia Tallinnan laajasta tarjonnasta aina ruuasta sekä hemmotteluhoidoista Tallinnan upeisiin nähtävyksiin.

Rentoudu Tallinnassa kylpylälomalla

Kylpyläloma Tallinnassa on edullinen sekä mukava tapa hakea hieman luksusta arkeen. Tallinna on myöskin vain parin tunnin laivamatkan päässä Suomesta, joten rentoutumisen voi aloittaa hyvinkin nopeasti sekä helposti. Tältä sivulta löydät edullisimmat sekä luotettavimmat kylpylälomat Tallinnaan. Valitse niistä sinua eniten miellyttävä vaihtoehto ja lähde rentoutumaan Tallinnaan.

Kylpyläloma äkkilähdöt Tallinnaan

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 131€/henkilöVaraa tästä!
Alkaen 104€/henkilöVaraa tästä!

Yläpuolelta löytyvät tarjoukset ovat hotellimatkoja yhdeksi yöksi. Mikäli haluat pidemmän hotellimatkan, niin löydät ne alapuolelta:

Valitse sinulle paras kylpyläloma Tallinnaan alapuolelta

Alapuolelta sinulla on mahdollisuus valita juuri sinulle sopiva kylpyläloma Tallinnaan takuulla edulliseen hintaan. Valitse kuinka monta yötä haluat Tallinnassa viettää ja varaa sinulle sopiva kylpylä haluamasti matkatoimistosta.

2 yön kylpyläloma

Lähde rentoutumaan Tallinnaan 2 yöksi kylpyläloman merkeissä. Voit valita juuri sinulle sopivan kylpylän sekä halutessasi erilaisia hemmotteluhoitoja sekä muita lisäpalveluita. Valitse vain alapuolelta haluamasi matkatoimisto ja pääset suunnittelemaan sinulle sopivan kylpyläloman Tallinnaan.

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 131€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun kylpylän mukaan)Varaa tästä!
Alkaen 104€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun kylpylän mukaan)Varaa tästä!

3 yön kylpyläloma Tallinnaan

Jos etsin oikein kunnon rentoutumista arjesta, niin 3 yön kylpyläloma on oikein oiva ratkaisu tähän pulmaan. 3 yön aikana ehdit hukuttamaan arjen murheet kylpylän altaisiin ja siinä samalla tehdä syvempää tuttavuutta Tallinnan kanssa. Mikäli siis olet kunnon rentoutumisen tarpeessa, niin varaa alapuolelta itsellesi sopiva kylpyläloma Tallinnaan.

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 153€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun kylpylän mukaan)Varaa tästä!
Alkaen 194€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!

4 yön kylpyläloma Tallinnaan

Mikäli olet oikein kunnon rentoutumisen tarpeessa, niin älä epäröi varata itsellesi 4 yön kylpyläloma Tallinnassa. Tässä lomassa pääset viettämään lähes 5 kokonaista päivää Tallinnassa ja siinä samalla rentoutumaan joka päivä valitsemassasi kylpylässä. 5 päivän aika ehdit myös takuulla ottaa kaiken ilon irti Tallinnasta. Valitse siis alapuolelta sinulle sopivin kylpyläloma ja lähde matkaan silloin kun se sinulle sopii.

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 146€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun kylpylän mukaan)Varaa tästä!
Alkaen 184€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun kylpylän mukaan)Varaa tästä!

Kylpylälomat vielä pidemmäksi aikaa

Mikäli yläpuolelt löytyvät vaihtoehdot eivät tunnu vielä riittävän pitkiltä ajoilta viettää kylpylälomaa Tallinnassa, niin alapuolelta löydät vieläkin pidempiä kylpylälomia. Kylpylässä voikin viettää vaikka 2 viikkoa, jos vain aikaa siihen riittää. Jos sinulla vain on mahdollisuus viettää oikein kunnon kylpyläloma Tallinnassa, niin valitse alapuolelta sinulle sopivimman pituinen kylpyläloma ja lähde rentouttamaan itseäsi.

MatkatoimistoMatkan pituusHintaVaraa
5 yötäAlkaen 324€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!
6 yötäAlkaen 392€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!
7 yötäAlkaen 418€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!
14 yötäAlkaen 701€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!
7 yötäAlkaen 414€/henkilö (Hinta vaihtelee valitun hotellin mukaan)Varaa tästä!

Mikä olisi juuri minulle paras kylpyläloma Tallinnaan?

Tallinan kylpylät antavat loistavan mahdollisuuden rentoutua sekä tuoda hieman luksusta jokapäiväiseen elämään. Mikä parasta voit saada tämän kaiken myös lompakolle ystävälliseen hintaan. Tallinnaan pääsee myös erittäin helposti viikon jokaisena päivänä useaan otteeseen päivässä, joten kylpylomalle lähtö Tallinnaan on myöskin erittäin helppoa. Joskus onkin hyvä lähteä vain rentoutumaan miettimättä sen enempi mitään.

Tallinnan kylpylät ovat myöskin kuuluisia useista erilaisista hoidoistaan, jotka ovat myöski huomattavasti Suomen hintatasoa alempia. Kylpylät tarjovat usein myös puoli- sekä täyshoito paketteja, joilla rentoutumisen onnistuu viemään vielä aivan uudelle asteelle. Mikä parasta, suurin osa kylpylöistä sijaitsee erittäin lähellä Tallinnan keskustaa. Näin ollen sinun on myös erittäin helppo lähteä vierailemaan Tallinnan parhaissa ravintoiloissa sekä katselemaan upeita nähtävyyksiä. Suosittelemmekin jokaisen joskus kokeilevan kylpylälomaa Tallinnassa, jos se vain suinkin on mahdollista. Me voimme taata, että se ei tule jäämään sinun viimeiseksi kylpylälomaksi Tallinnassa. Valitse siist tältä sivulta sinulle sopiva matka ja lähde kokeilemaan Tallinnan kylpylöitä.