Tallinna risteily – Lähde risteilemään edullisesti Tallinnaan vaikka jo tänään

Tallinnan risteilyt

Tallinnan risteilyt ovat varmasti jokaiselle suomalaiselle ainakin jollain tavalla tuttuja. Ne ovatkin erittäin suosittu keino ottaa pieni irtaantuminen arjesta ja lähteä rentoutumaan itä-meren laineille. Samalla voi myös käväistä Tallinnassa ostoksilla tai vaikkapa syömässä jossain Tallinnan tasokkaissa ravintoloissa. Myös itse risteilystä voi tehdä entistäkin rentouttavamman kokemuksen nauttien laivan herkullisesta ruokatarjonnasta tai vaikkapa varaamalla hieman tasokkaamman hytin itselleen. Tallinnaan pääsee risteilemään joka päivä aamusta iltaan, joten valitse tältä sivulta sinulle paras risteily ja lähde matkaan!

Nappaa risteily Tallinnaan alkaen vain 5€/henkilö!

Risteily on loistava mahdollisuus tehdä pikainen vierailu Tallinnaan. Alapuolelta löydät tämän hetken parhaat matkatoimistot Tallinnaan, joiden avulla löydät edullisimmat äkkilähdöt jopa vain 5€/henkilö. Valitse siis sinulle sopiva matkatoimisto ja lähde Tallinnaan uskomattoman edulliseen hintaan silloin kun se sinulle sopii.

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 12€/henkilöVaraa tästä!
Alkaen 5€/henkilöVaraa tästä!

Parhaat sekä edullisimmat risteilyt Tallinnaan

Tältä sivulta löydät kaikkia parhaat sekä edullisimmat risteilyt Tallinnaan kätevästi kaikki samasta paikasta. Tarkista alapuolelta sinulle mieluinen risteily ja varaa itsellesi jo tänään matka Tallinnaan!

22h risteily

22h risteily on yksi perinteisimmistä tavoista lähteä tekemään pikainen vierailu Tallinnnaan ja siinä samassa nauttia laivan tarjoamista antimista. Pääpaino tällä risteilyllä onkin itse risteilemisessä, mutta myös Tallinnassa on aikaa viettää 4 tuntia. Tässä ajassa ehtii hyvin tehdä tarvittavat ostokset sekä käymässä nauttimassa lounaan Tallinnan upeissa ravintoloissa. Valitse alapuolelta sopiva matkatoimisto sinun risteilyllesi.

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 12€/henkilöVaraa tästä!
Alkaen 5€/henkilöVaraa tästä!

23h risteily

23h päivä Tallinnassa risteily on oiva vaihtoehto, kun haluat viettää hieman enempi aikaa Tallinnassa kuitenkaan yöpymättä siellä. 23h tunnin risteily alkaakin jo edellisenä päivänä, sillä vietät 1. yön laivassa. Heti aamusta pääset kuitenkin tutustumaan Tallinnaan ja voit viettää siellä koko päivän ja illalla palaat laivalla Helsinkiin. 23h risteily onkin loistava tapa viettää yksi kokonainen päivä Tallinnassa ja sen nauttia sen monipuolisesta tarjonnasta.

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 11€/henkilöVaraa tästä!

Päiväristeily Tallinnaan

Päiväristeily Tallinnaan on sopiva vaihtoehto silloin, kun et halua yöpyä laivassa. Päiväristeilyllä lähdet heti aamusta Tallinnaan ja palaat takaisin jo illalla iltalaivalla. Kokonaisuudessaan pääset siis viettämään  4 – 6 tuntia Tallinnassa. Päiväristeily onkin oikein mukava vaihtoehto viettää yksi päivä ja palata kuitenkin jo samana päivänä kotiin. Alapuolelta voit varata sinulle sopivimman päiväristeilyn Tallinnaan!

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 14€/henkilöVaraa tästä!
Alkaen 12€/henkilöVaraa tästä!

Mikä on paras Tallinnan risteily?

Yläpuolelta näit erilaiset risteilyt Tallinnaan, joten saatatkin kysyä itseltäsi mikä niistä kannattaisi valita. Kysymys onkin kinkkinen, sillä jokaiselle sopii erilainen risteily eri tavalla. Voimme kuitenkin katsoa hieman mitä eri risteilyt tarkoittavatkaan.

Aloitetaan päiväristeilystä, joka sopii ehdottomasti parhaiten henkilölle, joka haluaa vain tehdä pikaisen vierailun Tallinnaan. Päiväristeily sopii erinomaisesti ostosten tekemiseen tai vaikkapa vain lounaalla käyntiin Tallinnassa. Mikäli taas tanssijalkaa vipattaa, niin suosittelemme valitsemaan viihdettä täynnä olevan 22 tunnin risteilyn Baltic Queenilla. Tällä risteilyllä voi bailata aamuun saakka ja nauttia kaikista laivan antimista sekä aamulla vielä pikaisesti käväistä itse Tallinnassa.

Mikäli sinua taas kiinnostaa tehdä hieman pidempi visiitti Tallinnassa, niin valintasi tulee osumaan 23 tunnin päiväristeilyyn. Kyseisellä risteilyllä vietetään 1. yö laivassa ja heti aamutuimaan päästään tallustelemaan Tallinnan melskeeseen. Kyseinen risteily on myöskin edullinen vaihtoehto 1 yön hotellimatkalle Tallinnaan.

Etsitpä minkälaista risteilyä tahansa, niin tulet varmasti löytämään itseäsi tyydyttävän ratkaisun, sillä Helsingin ja Tallinnan välinen merireitti on yksi maailman vilkkaimmista. Valinnanvaraa siis todella riittää ja Tallinnaan liikennöikin useita erilaisia laivayhtiöitä, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Kuten näet, niin Tallinnaan lähteminen jää harvemmin rahasta tai ajasta kiinni, sillä Tallinaan risteileminen on nykyään edullisempaa, nopeampaa ja helpompaa kuin milloinkaan aikaisemmin. Me olemme keränneet sinulle kaikki erilaiset toimivat risteilyt tälle sivustolle, josta sinun on helppo valita se kaikista sopivin vaihtoehto juuri sinulle.

Jos kaikesta huolimatta et vielä tiedä sinulle parasta risteilyä, niin yläpuolelta löydät vielä tarkemmat kuvaukset kustakin risteilystä. Lue ne huolella läpi ja valitse sopiva vaihtoehto Tallinnan risteilemiseen.

 

Mitä kaikkea tarvitsen Tallinnaan?

Tallinna on erittäin helppo matkakohde ja sinne matkustamista ei tarvitse turhaan stressata. Oikeastaan ainoa asia mikä sinun tulee muistaa, on ottaa oma passisi matkalle mukaan.  Passiakaan ei normaalisti laivaa noustessa tai sieltä poistuessa kysytä, mutta se tulee kuitenkin virallisesti olla mukana ja sitä voidaan sinua kysyä missä vaiheessa tahansa.

Monet meistä lähtee myöskin Tallinnaan edullisen alkoholin perässä. Mikäli tämä on matkasi tarkoitus, niin muistutamme sinua tarkistamaan Tullin sivulta alkoholijuomia koskevat tuontirajoitukset ja vältyt näin ikäviltä yllätyksiltä Tullissa.

Monet muistavat laivojen hytit melko pieninä sekä ahtaina paikkoina, joista ei turhia hienouksia löydy. Tähän voi kuitenkin itse vaikuttaa varaamalla hieman tasokkaamman hytin omalle Tallinnan risteilylle. Hyttejä löytyy monia erilaisia ja monenlaisilla hienouksilla. Hienoimmissa ja kalleimmissa hyteissä voi nauttia esimerkiksi omasta poreammeesta. Lisäksi monet muistavat laivan kuuluisan buffetin, josta löytyy jos jonkinmoista herkkua. Tämän lisäksi suurimmilta aluksilta löytyy monia erilaisia ravintoiloita, joiden tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotain mieleistä.

Risteilyt eivät olisi myöskään mitään ilman risteilyihin kuuluvia ohjelmanumeroja sekä live-bändejä. Silloin tällöin risteilyillä esiintyy myös ihan suomen eturivin artisteja, joten kannattaa aina tarkistaa valitsemasi laivayhtiön sivuilta minkälaista ohjelmaa sinun risteilyltäsi löytyykään. Suositut artistit kuitenkin luonnollisesti tarkoittavat myös korkeampia hintoja kyseiselle risteilylle.

Tallinnaan vieläkin edullisemmin risteillen?

Monet pitävät vielä tänä päivänäkin Tallinnan risteilyjä melko tyyriinä puuhana. Tallinnan risteilyn hintaan voi kuitenkin vaikuttaa parilla helpolla tempulla.

Kuten aina ostoksille lähtiessä, niin myös Tallinnan risteilyjen hintoja kannattaa vertailla. Helpoiten tämä onnistuu juuri tämän sivuston avustuksella. Tulet huomaamaan, että kaikki risteilyt eivät maksakaan hirveitä summia vaan päivämäärän sekä laivayhtiön hyvin valitsemalla saattaa Tallinnan risteily jäädä käteen alla 10€:lla.

Suurin tekijä risteilyn hinnassa on valitsemasi hytti, joten sen valitsemiseen kannattaa kiinnittää huomiota. Lisäksi joillakin risteilyillä, joilla ei vietetä yötä ei ole pakollista edes valita itselle hyttiä. Tällaiset risteilyt ovatkin normaalisti niitä kaikista edullisimpia, joten kannattaa tehdä pientä vertailua myös tältä kantilta.

Suurin puheenaihe laivoilla on kuitenkin ruoka ja etenkin sen hinta. Keskustelu on aivan aiheellista, sillä ruoka toden totta on melkoisen tyyristä risteilyillä. Sen takia onkin hyvä miettiä pitäisikö syödä sittenkin vasta maissa tai juuri ennen risteilylle lähtemistä. Aina tämä ei kuitenkaan ole mahdollista varsinkaan, jos laivalla tulee myöskin yövyttyä. Laivalta kuitenkin löytyy pienempääkin purtavaa, jota saa jo huomattavasti halvemmalla kuin valmiita ruoka-annoksia. Mikäli haluaa säästää ruuassa, niin kannattaa sinnitellä näillä pienemmillä purtavilla siihen asti että pääsee nauttimaan Tallinnan monipuolisesta ravintola tarjonnasta.

Monesti pitämällä korvat sekä silmät auki monissa paikoissa tarjoillaan lahjakortteja tai jopa ilmaisia risteilyjä. Näiden avulla risteilylle lähteminen onnistuu entistäkin edullisemmin.

Kuten huomaat, niin risteilylle lähtemisen ei tarvitse aina tarkoittaa hirveää rahanhaaskausta vaan myös vähemmällä pääsee Tallinnaan sekä risteilylle. Mikäli olet siis välttänyt Tallinnasta käymistä sen hinnan takia, niin suosittelemme tarkistelemaan tämän sivuston avustuksella kuinka edullisesti saattaisitkaan loppujen lopuksi päästä Tallinnaan. Tallinnaan pääsee myös pienellä budjetilla.

Lopuksi

Voit nyt valita itsellesi parhaan mahdollisen risteilyn Tallinnaan sekä valita siihen haluamasi lisäpalvelut. Risteily loistava tapa erkaantua hieman arjesta ja ladata pattereita. Älä siis enää emmi vaan lähde Tallinnaan ja valitse itsellesi mieleinen risteily juuri oman budjettisi mukaan.