22h risteily Tallinnaan – Varaa alkaen vain 5€/henkilö!

22 tunnin risteily Tallinnaan

22 tunnin risteily Tallinnaan ei ole syyttä suotta yksi suosituimpia matkoja Tallinnaan. Se on helppo, hauska sekä ennen kaikkea edullinen tapa tehdä pikainen vierailu Tallinnassa sekä siinä samalla nauttia lainvan antimista. Voit varata alapuolelta edullisen sekä helpon 22h risteilyn Tallinnaan ja lähte matkaan heti kun se sinulle sopii. Valitse siis alapuolelta sinulle sopivin 22 tunnin risteily.

Varaa 22 tunnin risteily Tallinnaan

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 12€/henkilöVaraa tästä!
Alkaen 5€/henkilöVaraa tästä!

22 tunnin risteilyn hintaan kuuluu:

  • Helsinki – Tallinna – Helsinki risteily haluamasi päivänä
  • Voit vierailla Tallinnassa 4 tunnin ajan
  • Yövyt valitsemassasi hytissä

Mitä voin tehdä 22 tunnin risteilyllä Tallinnaan?

Mikäli haluat nopeaa sekä edullista irtautumista arjesta, niin 22h risteily on mitä mainioin vaihtoehto tähän tarpeeseen. 22 tunnin risteily starttaa Helsingistä illalla ja pääset nauttimaan koko yön laivan tarjonnasta. Laivalla yövyt valitsemassasi hyttiluokassa ja aamun sarastaessa klo 8:00 pääset 4 tunnin ajaksi vierailemaan myös maissa Tallinnassa. 4 tuntia onkin sopiva aika tehdä ostoksia sekä käydä syömässä Tallinnan upeissa ravintoloissa. Tämän jälkeen pääsetkin jo paluumatkalle Helsinkiin ja illaksi jo nukkumaan omaan sänkyyn tai nauttimaan myös Helsingin tarjonnasta.

Ostaessasi 22h risteilyn yläpuolelta löytyvistä matkatoimistoista, niin sinulla on mahdollisuuus ostaa itsellesi kuljetus satamaan sekä takaisin juuri sinun kotikaupungistasi. Risteilylle lähteminen onkin erittäin helppoa sekä vaivatonta tällä tavalla ja sinun tehtäväksesi jää vain nousta linja-autoon ajallaan ja lähteä risteilemään.

22h risteilyt pitävät sisällään perinteisesti myös monelaista tekemistä aina bingosta meritanssien kautta aamuyön diskoon. Voit tarkistaa kunkin risteilyn ohjelman TallinkSiljan sivustolta.

Risteilyllä riittää tekemistä myös koko perheelle, sillä myös perheen pienimmille on järjestetty paljon erilaista ohjelmaa joka ilahduttaa varmasti ihan kaikkia. Lisäksi hieman isommat voivat nauttia laivan useista pubeista sekä ravintoloista. Lisäksi laivan Tax Free myymälä, joka perinteisesti tarjoaa monipuolisesti erilaisia tuotteita huomattavasti edullisemmin kuin maista ostettuna. Illan voi myöskin kruunata laivan kuuluisalla sekä herkullisella buffetilla.

Mikäli tanssijalkaa vipattaa, niin myös tähän lötyy monenlaista lääkettä risteilyltä. Tallinnan 22h risteily onkin koko matkan ajan täynnä viihdettä sekä kaikenlaista ohjelmaa eli tulet varmasti viihtymään ihan koko risteilyn ajan.

Helsinki – Tallinna – Helsinki 22 tunnin risteilyllä risteilee Tallink Siljan Baltic Queen alus, joka on myöskin Tallink Siljan uusin risteilijä (valmistunut vuonna 2009). Mikäli haluat siis nauttia nykyaikaisesta aluksesta sekä monipuolisesta viihdetarjonnasta, niin varaa tältä sivulta itsellesi 22 tunnin risteily.

Risteily tarjoaa sinulle live-musiikkia monien eri artistien toimesta!

Valitse halutessasi busskuljetus sinun kotikaupungistasi suoraan satamaan sekä takaisin!

Voit tehdä ostoksia niin laivalla kuin Tallinnassa oman mieleesi mukaan!

Nauti laivan kattavasta ruokatarjonnasta ja vieraile Tallinnan loistavissa ravintoloissa!

Risteilylle voi lähteä vuoden jokaisena päivänä niin aamuin kuin illoin!