23h risteily Tallinna – Varaa edullisesti alkaen vain 12€/henkilö!

23 tunnin risteily Tallinnaan

Mikäli haluat nauttia hieman pidemmän aikaa Tallinnasta, niin sinulle 23 tunnin risteily voi olla juuri sinulle sopiva ratkaisu.  Tällä risteilyllä vietät 1 yön haluamassasi hytissä sekä aamulla pääset käymään maissa Tallinnassa. Alapuolelta voit varata itsellesi edullisen 23h risteilyn Tallinnaan.

Varaa 23 tunnin risteily Tallinnaan

MatkatoimistoHintaVaraa
Alkaen 11€/henkilöVaraa tästä!

23 tunnin risteilyn hintaan kuuluu:

  • Helsinki – Tallinna – Helsinki risteily haluamasi päivänä
  • Päivän pituinen vierailu Tallinnassa
  • Valitsemasi hytti yöpymiseen

Mitä voin tehdä 23 tunnin risteilyllä Tallinnaan?

23 tunnin risteily on helppo tapa ottaa irtiotto arjesta vuoden jokaisena päivänä klo 21:30 iltaisin. Risteily lähtee Helsingistä ja ja tällä risteilyllä sinulla on huomattavasti enemmän aikaa maissa kuin lyhyemmällä 22 tunnin risteilyllä. Tällä risteilyllä sinulla onkin rutkasti aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin sekä kaikkeen muuhun Tallinnan tarjontaan. Lisäksi Tallinna tarjoaa monipuolisia shoppailu mahdollisuuksia perheen jokaiselle jäsenelle. Tallinna onkin loistava matkakohde ihan jokaiselle vuoden jokaisena vuodenaikana.

23 tunnin risteilyn aluksena toimii Viking XPRS ja laivalta on poistuttava matkatavaroiden kanssa jo klo 07:30 aamulla. Itse risteilyllä sinulla on mahdollisuus nauttia laivan herkullisesta aamupalasta sekä illallisesta.

Tälle risteilylle on myöskin mahdollista tilausajo, joka kuljettaa sinua Tallinnassa kauppakeskukseen ja sieltä takaisin satamaan.

23h risteily onkin oikein oiva vaihtoehto, kun haluat pientä irtiottoa arjesta mutta myöskin viettää hieman pidemmän aikaa maissa Tallinnassa. Se onkin oikein rentouttava sekä edullinen vaihtoehto tedä ihan minä päivänä tahansa.

Risteilyllä sinua viihdyttää monet erilaiset artistit!

Mikäli haluat vaivattoman matkan, niin varaa itsellesi kuljetus satamaan sekä takaisin matkatoimiston linaja-autolla!

Laivalla sekä Tallinna voit tehdä monenlaisia ostoksia erittäin alhaisin hinnoin!

Voit myöskin nauttia herkullisista ruoka-annoksista niin Tallinnassa kuin myös laivan monissa ravintoloissa!

Risteilylle on helppo lähteä viikon jokaisena päivänä koko vuoden ajan!