Päiväristeily Tallinna – Vietä edullisesti kokonainen päivä Tallinnassa

Päiväristeily Tallinnaan

Mikäli et halua yöpyä yötä laivalla, niin päiväristeily Tallinnan on sinun valintasi. Päiväristeilyllä lähdet aamulla Tallinnaan ja palaat jo saman päivän iltana Helsinkiin. Tämä onkin oikein mukava tapa vierailla Tallinnassa 4 – 8 tuntia, mutta palata jo omaan sänkyyn nukkumaan samana iltana. Alapuolelta voi valita sinulle sopivimman päiväristeilyn Tallinnaan.

Varaa 23 tunnin risteily Tallinnaan

MatkatoimistoMaissaoloaikaHintaVaraa
Noin 6 tuntiaAlkaen 24€/henkilöVaraa tästä!
Noin 5 tuntiaAlkaen 14€/henkilöVaraa tästä!
Noin 4 tuntiaAlkaen 14€/henkilöVaraa tästä!
Noin 6 tuntiaAlkaen 10€/henkilöVaraa tästä!
Noin 5 tuntiaAlkaen 9€/henkilöVaraa tästä!

Päivä Tallinnassa risteilyn hintaan kuuluu:

  • Helsinki – Tallinna – Helsinki risteily haluamasi päivänä
  • 4 – 6 tuntia maissa Tallinnassa

Onko päivä Tallinnassa risteily hyvä valinta minulle?

Mikäli haluat vierailla pikaisesti Tallinnassa ilman yöpymistä laivalla, niin päivä Tallinnassa risteily on oikein mainio vaihtoehto tähän tarpeeseen. Kaikkia ei aina innosta yöpyä laivalla, vaan olisi mukavempi vain käväistä Tallinnassa ja palata Suomeen jo samana päivänä. Juuri tällaisen matkan sinulle tarjoaa päiväristeily Tallinnaan. Tällä risteilyllä lähdet Helsingistä Tallinnaa kohti jo heti aamusta ja palaat takaisin valitsemallasi risteilyllä iltapäivästä/alkuillasta. Valitsemastasi risteilystä riippuen vietät 4-6 tuntia Tallinnassa.

Tässä ajassa ehtii tehdä monenlaista Tallinnassa. Yksi hyvä vaihtoehto on nauttia herkullinen lounas jossain Tallinnan lukemattomissa ravintoloissa. Lisäksi matkaan voi sisältää ostosten tekoa sekä vierailua jossain Tallinnan upeissa historiallisissa kohteissa. Tallinnassa ehtii tehdä monenlaista, sillä Tallinnan merkittävimmät nähtävyydet sekä ravintolat sijaitsevat vain kivenheiton päässä satamasta. Satamasta pääsee liikkumaan kätevästi niin kävellen, bussilla kuin myös taksilla.

Kun olet viettänyt mukavan päivän Tallinnassa pääset palaamaan Helsinkiin jo samana iltana valitsemallasi laivalla. Tämän risteilyn voikin suorittaa siis vaikka ihan vain yhtenä vapaapäivänä. Jos etsit taasen risteilyä, jossa vietetään enemmän aikaa laivalla, niin suosittelemma tarkistamaan myös 22h sekä 23h risteilyjä.  Näillä risteilyillä vietät yhden yön laivallas 1. iltana.

Tallinnassa riittää tekemistä ympäri vuoden ihan jokaiselle, joten päiväristeilylle kannattaa lähteä aina kun siltä vain tuntuu. Se on lyhyt matka, mutta tuo varmasti hieman uusia tuulia arjen askareisiin. Tästä syystä se on varmasti myös suomalaisten suosikkikohde.

Tämän sivun ylhäältä voit varata juuri sinulle sopivan matkan Tallinnaan ja lähteä nauttimaan sen monipuolisesta tarjonnasta. Mikäli olet miettinyt myös pidempää matkaa Tallinnaan, niin suosittelemme sinua tarkistamaan myös Tallinnan hotellimatkat jotka ovat myöskin erittäin edullisia. Tarkista siis sinulle sopiva Tallinnan matka sivustomme avulla ja lähde matkaan silloin ku se parhaiten sinulle sopii.

Tallinnaan nopeasti sekä edullisesti!

Mahdollisuus kuljetukseen satamaan sekä takaisin ympäri Suomen!

Vietä Tallinnassa 4 – 6 tuntia!

Ruokaile laivalla sekä Tallinnassa monia erilaisia herkkuja!

Voit tehdä päiväristeilyn Tallinnaan viikon jokaisena päivänä vuoden ympäri!